Region

Svet

Tatjana Hočevar: Moja Urška se igra kao sa miševima

Tatjana Hočevar, majka najkontraverznije učesnice rijaliti šoua "Dvor" Urške, kaže da je u prvom trenutku bila šokirana i iznenađena ponašanjem svoje ćerke pred kamerama, ali da je sada gotovo sigurna da je to neka njena taktika.

Tatjana Hočevar: Moja Urška se igra kao sa miševima



"Njeno ponašanje me u prvi mah iznenadilo, nisam je prepoznala u takvoj ulozi! Onda sam pokušala da više pratim sam šou i tek tada sam se uverila da je to zaista neka njena nova taktika, igra mačke s miševima. Uz previše alkohola, svi su se vrlo relaksirali, svi plešu, grle se, ljube, zezaju se, a Urška uz svoju igru i relaksaciju je vrlo otvorena za sve, a najviše za Stojana i Ćemu, koji je uvek prate i navaljuju na nju" – rekla je Tatjana i izjavila da je Urškin sin isuviše mali da bi gledao mamu na televiziji.

"On ne prati njeno učešće jer je još mali i samo se igra, a i to što ona radi i što on može videti uzeli smo kao skup njene igre i taktike. Ona se ljubi i zeza, a kad postane previše vruće, ohladi dečke "– izjavila je Urškina majka i dodala da je ćerka posavetovala pre ulaska u rijaliti da je ne razume pogrešno, jer su Srbi mnogo otvoreniji narod od Slovenaca.

"Pre ulaska u „Dvor“, rekla mi je da tamo mora igrati neku ulogu jer će tako pridobiti neke saveznike, da će praviti šou. Naglasila mi je da ne smem njen šou naopako razumeti jer je narod u Srbiji drugačiji, vrlo otvoren i temperamentan" – rekla je majka Čepinove.

"Od Stojana i Ćema niko mi nije bolji! To su samo igre jer se pravi život odvija drugačije i u sasvim drugim okolnostima. Tu svi taktiziraju uz neke interese" – zaključila je Tatjana, koja ne propušta ni jedno prikazivanje "Dvora", kako bi videla šta je njena ćerka radila prethodni dan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>