Region

Svet

Saša Kovačević: Glas Nikoline Pišek je nebitan

Iako je jedan od najomiljenijih pevača o kome tinejdžerke maštaju, Saša Kovačević kaže da je osetio i onu drugu lošiju stranu popularnosti zbog obožavateljke koja mu nije davala mira i zbog koje je morao da promeni broj telefona.

Saša Kovačević: Glas Nikoline Pišek je nebitan



“Prosto nisam mogao da verujem kada su mi kolege pričale šta im se sve dešava i da popularnost ima i drugu, manje lepu stranu. Uvek sam hteo da svima budem dostupan, nikada nisam hteo da se krijem od devojaka koje vole moju muziku. Ali, nekad umeju da preteraju. Jedna posebno mi je baš zagorčala život”, kaže Saša i nastavlja:

“Do moje devojke nije uspela da dođe, ali je mene danima zivkala neprekidno. U početku sam bio ljubazan i strpljiv. Ali, kada je počela da preteruje i da me zove desetak puta dnevno, shvatio sam da je đavo odneo šalu. To zivkanje ubrzo je preraslo u danonoćni teror. Bilo je po sto poziva za sat vremena. Niko živi od nje nije mogao da me dobije. Onda je počela da mi preti da će se ubiti ako se ne vidimo, pa da ubiti mene... Svakakve budalaštine je pričala. Bio sam očajan, nervozan, umoran... I moja porodica je trpela zbog toga. Em nisu mogli da me dobiju telefonom, em sam bio u groznom stanju. Na kraju sam morao da promenim broj telefona, vodim računa kome ga dajem i ne odgovaram na pozive sa nepoznatog broja”.

Saša kaže da devojke na nastupima umeju da budu i agresivne. “Bude svega i svačega. Poljubaca, bračnih ponuda, štipanja za zadnjicu posebno u gužvi. Nekad dođem kući ištipan sa modricama i sa iscepanom košuljom. Uglavnom, uvek do sada sam se provlačio sa glavom na ramenima, a to je najvažnije”.

Saša kaže da je jako zadovoljan suetom sa Nikolinom i da uopšte nije bitno kako ona peva.

“Uopšte nije važno kako Nikolina peva! Ona nije pevačica, već voditeljka i glumica. Pošto je izuzetno atraktivna i zgodna, hteo sam da sa njom otpevam pesmu koja je fora, za koju nije neophodna vrsna pevačica već atraktivna i popularna devojka. Nikolina je bila idealna za to što sam zamislio. Što se tiče dueta sa Severinom, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da snimimo duet. Ako i ona ima velike apetite kao ja, daleko ćemo dogurati. Imao sam ranije jednu vrlo zgodnu pesmu, ali sve je ostalo samo na ideji. Ko zna, možda će brzo doći vreme da i to sprovedem u delo. Sve što sam u životu zamislio, ja sam to i uradio".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>