Region

Svet

Region

Dragan Bjelogrlić: Suze za pamćenje

Za Dragana Bjelogrlića 2010. godina bila je jedna od najvažnijih u životu. Poznati glumac prvi put se oprobao kao režiser u filmu "Montevideo, Bog te video", koji govori o našim fudbalerima iz tridesetih godina prošlog veka i njihovom putu na Svetsko prvenstvo u Urugvaj.

Dragan Bjelogrlić: Suze za pamćenje



Bjelogrlić nije krio da ga je višeminutni aplauz naterao da zaplače i kaže da je mnogo strepeo kako će film proći kod publike.

"Naravno da sam strepeo jer se radi o mojoj prvoj režiji. Po prvim reakcijama publike i prvim kritikama rekao bih da smo uradili jedan dobar posao..." kaže Dragan koji je nakon premijere filma zaplakao.

"Samo sam jednom u životu doživeo ovacije koje su trajale preko tri minuta. To je bio slučaj sa filmom "Lepa sela lepo gore", mislio sam da se to nikada neće ponoviti. Nakon premijernog prikazivanja filma u Beogradu, sala centra "Sava" je eksplodirala, publika je bila na nogama, a aplauz je trajao, kažu, 10 minuta. Jugoslav Pantelić, koji je bio voditelj programa, tada je rekao da je to jedinstven slučaj i pravi istorijski trenutak. Nakon toga, nisam više mogao da kontrolišem svoje emocije."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>