Region

Svet

Gojko Kačar u vezi sa Jelenom Mrkić?!

Reprezentativac Srbije Gojko Kačar definitivno nije više dečko Ene Popov. Fudbaler nemačkog Hamburga je, kako se navodi, od avgusta meseca u vezi sa pevačicom i učesnicom "VIP Survivora" Jelenom Mrkić.

Gojko Kačar u vezi sa Jelenom Mrkić?!



Veza novopečenog para otkrivena je u vreme kada je Jelena Mrkić u vreme priprema naše reprezentacije za utakmicu sa Estonijom rezervisala sobu u Hajatu, gde su bili smešteni naši reprezentativci.

Njih dvoje su prema rečima izvora tada prvi put viđeni zajedno, posle čega su primećeni i u jednoj novosadskoj piceriji.

"Da, znam da su zajedno i mogu vam reći da joj je Gojko baš naklonjen. Rekao bih da mu činjenica da je od nje mlađi pet godina ne predstavlja nikakv problem", kaže izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Njih dvoje bi trebalo zajedno da otputuju na zimovanje, a u planu im je i zajednički život.

"Jelena trenutno nema nikakve obaveze u Srbiji, pa planira da se na neko vreme preseli kod Gojka u Nemačku. U Novi Sad će se vratiti kada to njemu obaveze dozvole, odnosno kada ona bude rešila da se sa novim singlom vrati na muzičku scenu. Naravno ukoliko ih beba ne omete u planovima".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>