Svet

Region

Sandra i Andrej Meljničenko na jahti s Demi Mur i Eštonom Kučerom

Holivudski bračni par Demi Mur i Ešton Kučer provode novogodišnje praznike u društvu Sandre i Andreja Meljničenka na njihovoj superluksuznoj jahti „A“ na ostrvu Sv. Bart na Karibima. Umesto uz snežne pahulje i vatru u kaminu, zabavljali su se na plaži i uživali na suncu, na čemu su im, imajući u vidu sneg i led koji je okovao pola planete, mnogi mogli pozavideti. Andrej i Sandra Meljničenko dobar deo godine provode u svojoj plovećoj vili, te i ne čudi što su se odlučili da novogodišnje praznike provedu krstareći toplim morima.

Sandra i Andrej Meljničenko na jahti s Demi Mur i Eštonom Kučerom



Zanimljivo je i kako su se Demi i Ešton uopšte obreli kod Meljničenkovih, budući da se zna da su bili na spisku zvanica za najskuplji doček Nove godine koji je organizovao Roman Abramovič. Naime, Abramovičeva žurka takođe je održana na ostrvu Sv. Bart na Karibima, ali je Abramovič zamolio svoje bogate prijatelje koji imaju luksuzna plovila da se stave na raspolaganje njegovim gostima. Tako su mnogi poznati među kojima i Salma Hajek, Gven Stefani, Bijonse, Džejson Stetam, Orlando Blum, Kanje Vest, Demi i Ešton mogli da biraju da li žele da odsednu na Abramovičevom imanju na ostrvu ili na nekoj od jahti njegovih prijatelja.

Ešton i Demi nisu odoleli da provere da li je jahta Meljničenkovih zaista tako glamurozna kao što se priča, te su odlučili da dane nakon Nove godine provedu kod njih. Nakon lude noći na zabavi koja je koštala pet miliona dolara, glumački par je dan proveo sa svojim domaćinima Meljničenkovima. Osim kupanja i sunčanja oprobali su se i u vožnji džet-skija, družili se u šetnji duž ostrva, a po njihovim nasmejanim licima reklo bi se da su pronašli puno zajedničkih tema i sprijateljili se. Inače, Eštonu Kučeru će ovaj odmor dobro doći pred ono šta ga čeka narednih dana. Naime, on će uskoro na sudu svedočiti o noći iz 2001. godine. Ešton je tada pronašao mrtvu svoju devojku Ešli Elerin, a njegovo svedočenje biće vrlo važno za istragu, kako bi moglo da se utvrdi vreme smrti...

izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>