Region

Svet

Beograđani uz Bajagu dočekali Novu 2011. godinu

Desetine hiljada dobro raspoloženih Beograđana i gostiju iz zemlje i regiona ispratilo je staru i dočekalo Novu 2011. godinu širom prestonice. Ispred Doma Narodne skupštine održan je tradicionalni novogodišnji koncert pod sloganom „Pozovi Beograd 011” na kojem su nastupali Vlada Divljan i „NVO”, Kiki Lesendrić i „Piloti”, Partibrejkersi”, „Zemlja gruva” i „Svi na pod”.

Beograđani uz Bajagu dočekali Novu 2011. godinu



Pored muzičkog programa, novogodišnje čestitke sa video-bima na pozornici uputiti su najuspešniji sportisti u ovoj godini, a u ponoć je nebo nad prestonicom obasjao veličanstven vatromet. Dobar provod i veselo raspoloženje nije pokvarila ni temperatura ispod nule, kao ni “glasne” petarde koje su odjekivale skoro svakog minuta. Vesela atmosfera nije izostati ni u mnogobrojnim restoranima, klubovima, na splavovima širom prestonice.

Bajaga i instruktori, pesmom "Grad", započeli su svoj novogodišnji koncert ispred, a potom su se ređali hitovi, a zajedno sa njim pevalo je više hiljada ljudi. Desetominutni vatromet iznad centra glavnog grada Srbije označio je prve sekunde Nove, 2011. godine, a nekoliko hiljada Beograđana i njihovih gostiju ispratilo je staru godinu na platou uz Bajagin hit "Godine prolaze". Bajaga je sa voditeljkom novogodišnjeg programa Ivon Jafali otvorio šampanjac i prisustnima poželeo srećnu Novu godinu. Odmah po ponoći uz praštanje vatrometa posetioci koncerta su odigrali valcer "Na lepom plavom Dunavu", a potom uz Bajagu i Instruktore nastavili da se zabavljaju uz pesmu "Moji drugovi".

izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Bajaga

Povezane vesti:


>