Region

Svet

Sinan Sakić: Mogu da biram gde ću da pevam

Sinan Sakić nedavno je gostovao u Ofenbahu kod Frankfurta. Iako je ovaj deo Evrope okovan snegom i ledom, on je svojim hitovima podigao atmosferu do usijanja.

Sinan Sakić: Mogu da biram gde ću da pevam



Imam dosta prijatelja u Ofenbahu koji me uvek lepo dočekaju. Sa publikom sam uvek zadovoljan i imam najbolju publiku na svetu - kaže Sinan.
 
Gde najradije gostujete u dijaspori?
 
"Ja ne idem kod svih i mogu da biram gde ću da pevam. Imam nekih tridesetak prijatelja koji drže diskoteke i kod njih najradije gostujem. Znači, odem dva puta u godini i ne treba mi više. To je meni dovoljno, nemam ni snage za više".
 
Zašto ste tako arogantni prema publici i ne slikate se sa obožavaocima?

"To nije tačno! Nikada u životu nisam odbio da se slikam sa publikom. Ne želim samo da se slikam na sceni, jer gubim koncentraciju. Kada siđem sa bine onda može da mi priđe ko god hoće i nikada u životu nisam odbio da se slikam sa obožavaocima".

Zašto ste promenili stil muzike?
 
"Ne treba u životu raditi stvari koje su prevaziđene. Svi pevaju na istu foru kao što smo pevali 80-ih godina. Treba ići za trendom. Ko zna-zna. Uvek sam žudio sa nekom novinom, da iznenadim publiku sa novim trendom, a danas mladi to traže. Kada bih ostao uvek na istom ne bih trajao 33 godine".
 
Da li ste razmišljali da počnete da pevate zabavne pesme?
 
"Neću baš bukvalno preći u zabavnjake, ali latino da".
 
Ima li danas dobrih pevača kao ranije?

"Nekada je bilo teže ući u taj krug dobrih pevača kao što su Lepa Lukić, Marinko Rokvić, Tozovac ili Toma Zdravković. I danas ima mnogo dobrih pevača, samo je šteta što ih neko "pojede". Istroši ih kao jogurt. E, to je najcrnja stvar kod te dece i žao mi je zbog toga".
 
Bavite li se još nekim biznisom osim pevanjem?
 
"Ne, ne. Supruga mi je slikar i jedina je žena koja radi Tapijevu verziju. Najverovatnije za godinu ili dve imaće svoju galeriju".

izvor: Vesti online
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>