Region

Svet

Romanine slike sat vremena pre hapšenja (Foto)

Pevačica Romana Panić koja je pre dve večeri uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju puštena je danas popodne iz Policijke uprave za grad Beograd, a protiv nje će biti podneta krivična prijava.

Romanine slike sat vremena pre hapšenja (Foto)





Romanina je samo sat vremena pre hapšenja bila u klubu "Mistique" u  vidno pripitom stanju.  Pevačica popela na binu i uzela mikrofon od pevačice Marine Visković.

Svim prisutnim gostima u klubu odmah se učinilo da je pevačica dosta popila, ali niko nije mislio da će u tom stanju sesti za volan. Pevačica je prilikom izlaska iz stanice policije pričala na mobilni telefon i posle nekoliko minuta sela u vozilo taksija kojim se odvezla kući.



"Romana je bila jako uznemirena kada su joj policajci objasnili da mora da pređe u njihov auto i da je čeka noć u pritvoru. Bila je prijatna i nije se opirala, ali je ubrzo briznula u plač. Rekla je da je bila na večeri i popila nekoliko čaša šampanjca. Teško je podnela noć u ćeliji jer je bila sama. Većinu vremena je plakala, molila da za ovo ne saznaju novinari, a tokom noći nastupila je i kriza jer nije imala cigarete"  rekao je za Press izvor blizak policiji. Saobraćajni policajci koji su zaustavili džip popularne pevačice kažu da je bila korektna, ali da se odmah videlo da je u pijanom stanju. U trenutku kada je zaustavljena, Romana je bila sama u autu, dok je kasnije po njen džip došao tekstopisac Dragan Brajević Braja. On je preparkirao auto dok se čekalo saslušanje Panićeve povodom novonastale situacije. Romanin portparol Siniša Medić ne želi da se od svega ovoga pravi velika fama.



"Nije ovo neko teško kriminalno delo da bi se od toga pravila medijska senzacija!" kratko je poručio Medić.



foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>