Region

Svet

Lepa Brena: Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca!

Pevačica Lepa Brena je posle tek desetak dana odlučila da progovori o skandalu koji je potesao region. Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca!

Lepa Brena: Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca! Screenshoot/Instagram



"Ako uzmem u obzir da me je ove godine gledalo pola miliona ljudi na koncertima, da sam imala fantastičan album, mnogo kvalitetnih nastupa, onda me mišljenje pojedinca uopšte ne dotiče. Kada bolje razmislim, uopšte me više ne dotiče. Volim samo konstruktivne kritike pametnih žena i muškaraca." - poručila je Lepa Brena.

Podsetimo, Aca Lukas uputio je brutalne uvrede na račun koleginice i bivše prijateljice Lepe Brene, koju je sada nazvao "trećedobnom Štrumpfetom". Ovim je pevač hteo da poruči najvećoj jugoslovenskoj zvezdi da je ostarila i da je njen izgled smešan!

Lukas je dodao i da Brena u svom sadašnjem stajlingu podseća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža.

Aca je, posle koncerta na "Mjuzik viku", na kojem su oboje nastupali, uputio uvredljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama, u kojima je pisao da je Lepa Brena "protuva istrošena", kao i da je njen koncert "cirkus".


On se zatim osvrnuo i na njihov poslednji sukob, koji se desio tokom ,"Mjuzik vika" na Ušću, tvrdeći da je Brena tražila od organizatora da se nikako ne sretne sa njim.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Story

Povezane vesti:


>