Region

Svet

Vlasta Velisavljević vozi u 92. godini! Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju!

Proputovao je pola sveta! Glumac Vlasta Velisavljević vozi automobil u 92. godini! "Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju!" Nije u pitanju njegova supruga.

Vlasta Velisavljević vozi u 92. godini! Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju! Screenshoot/Youtube



Sajam automobila otvoren je u Beogradu, a na ovom prestoničkom dešavanju najviše pažnje privukao je glumac Vlasta Velisavljević koji je i otvorio sajam i koji upravlja svojim automobilom upravlja čak i u 92. godini života. Takođe, glumac je i jedan od dvojice najstarijih vlasnika uredne vozačke dozvole:

"Naravno da vozim! Nemam nijedan prekršaj, samo su me jednom slikali! Dobio sam sliku svog automobila, broj i mene. Niko me nikada bolje nije slikao nego tad. To sam platio pet hiljada dinara."

U prošlosti je imao običaj da satima upravlja automobilom i putuje na destinacije koje su mu bile izazovne i privlačne, a anegdota sa ovih putovanja se danas rado sa osmehom priseća:

"U, vozio sam velike ture. Baš velike, etapne. Odem do Minhena, pa do Berlina... Pa se vratim do Salzburga. Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju. To nije moja supruga, ali imam neke prijatelje koji vole da pričaju. Volim više da vozim sam."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Premijera

Povezane vesti:


>