Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Draganin muž posmatrao dok se Pavle i ona ljube! (VIDEO)

Bivši ljubavnici su se zajedno našli u rijalitiju "Zadruga 2" pa sada perje leti na sve strane. Čini se da prljavi veš nikada neće prestati da se iznosi, pa je tako bilo i noćas. Pavle je ispričao kako je Dragani muž posmatrao dok se ona i Pavle ljube.

Zadruga 2: Draganin muž posmatrao dok se Pavle i ona ljube! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeTokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" glavna tema bio je intrigantan odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Njih dvoje su imali žučnu raspravu prilikom koje su razmenili teške uvrede, ali su i otkrili nove detalje svoje veze i Draganonog braka. Nakon emisije, Pavle je otvorio dušu Lazaru Čoliću Zoli i rekao sve o čemu je do sada ćutao:

"Svi u gradu gledaju Sinišu kao idiota. Ona stoji u separeu, njen muž 4 stola od nas. Mi smo se ljubili, on joj šalje poruku: "Kako se lepo ljubis sa deckom". Ona nije budala i nije glupa. Ona kaze kumu: "Ti da si neki kum, ti bi ga odveo odavde". Kad god ona izadje u grad, on dodje u klub i stane. On je dobar sa jednim dečkom koji radi sa nama. Taj dečko je hiljadu puta rekao da on dodje sam!"

Pavle je nakon toga objasnio kako je izgledao njihov raskid kada mu je saopštila da se neće razvesti od muža:

"Ona je za Novu godinu meni napisala da je razmišljala o svom životu. Razvešću se, prebaciću dete u drugi vrtić, naći ću posao i samo mi ti trebaš. Vratila se sa letovanja, a po njenoj priči, muž joj rekao da ide u Dubaji. Ne može da mu da ide sa Jovanom sam, jer je mali još i kao idu ćerke njegove iz prvog braka i vodiće ih zajedno. Ja sam bio u fazonu neka ide. I kad se vratila razgovarali smo, razmenili poruke, ona je rekla da ne može da se razvede. Nije mi konkretno rekla da smo mi u problemu. Rekla je da ne može da reši životno pitanje, da će biti vezana za njega. Ja sam nju prihvatio sa detetom, mali je super! I sad se ispostavi da ja lupam gluposti, budalaštine!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>