Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Banetu se svi smeju zbog lažnih suza, a njegova majka misli da se sramoti! (VIDEO)

Bane Čolak je izazvao čuđenje kod zadrugara kada je pokušao pljuvačkom da lažira suze. Zbog toga se oglasila njegova majka Jasmina, koja već duže vreme pokušava da ga razdvoji od Zerine Hećo.

Zadruga 2: Banetu se svi smeju zbog lažnih suza, a njegova majka misli da se sramoti! (VIDEO) Foto: Printscreen/YouTube



Jasmina je rekla da njen sin zaista ima jake emocije prema Zerini, ali da se on ujedno i sramoti zbog toga.

- On to sigurno nije uradio da bi sebe promovisao. Nije jedini čovek koji je tamo lažno lagao. Verujem u njegove iskrene emocije prema Zerini. Razumem ga, postoje ljudi koji žele da zaplaču ali nemaju suza. To se njemu desilo. On zna da se osramotio, danas se više puta izvinjavao i meni i porodici našoj. Uvek se tako sramoti, ja sam potresena. Ja bih volela da su te emocije uzajamne, ali nisu, posle toliko meseci ja vidim da nisu. On nije mogao da se rasplače tog trenutka, ali znam svog sina i bilo mu je mnogo teško u tom trenutku. Šta ćemo, zaljubio se, pukao kao lajsna. Ona njega ne voli od starta. On nju da. Ja ću biti presrećna ako ona zavoli njega, ali to se neće desiti. Garantujem - objasnila je Čolakova majka.

Ona je dodala da njihovi prijatelji i rodbina smatraju da je bila u pravu kada je rekla sinu da ga devojka ne voli. Prema njenim rečima svi vide to osim Baneta.

 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>