Region

Svet

Darko Lazić u bolničkom krevetu: Jeziva fotografija kruži internetom!

Od nesreće koja je zadesila porodicu Lazić, ne prestaje se spekulacijama oko pevačevog zdravstvenog stanja! Darko Lazić u bolničkom krevetu! Jeziva fotografija kruži internetom! Krajnje morbidno i za svaku osudu!  

Darko Lazić u bolničkom krevetu: Jeziva fotografija kruži internetom! Foto: Twitter




Pevač Darko Lazić je pre devet dana doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kod rodnog sela Brestač i od tada se nalazi u KBC Zemun gde se lekari bore da saniraju teške povrede koje je zadobio kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. Šest dana bio je u veštačkoj komi u koju su ga lekari uveli  zbog povreda koje su bile opasne po život ali njegovo stanje je poslednja dva dana značajno bolje i očekuje se da se u potpuno oporavi.

Pojedini mediji su iskoristili ovaj nesrećni događaj i prenosili vesti o pevaču u kojima se spekuliše da bi pevač mogao da ostane invalid, a najjezivije od svega je što se pojavila i vest da je Darko preminuo. Ovde nije kraj neprimerenim objavama, već je danas na Tviteru osvanula fotografija čoveka koji leži u bolničkom krevetu, prikačen za aparate, a za koga se tvrdi da je pevač Darko Lazić.

Ko god da je na fotografiji, degutantno je i za svaku osudu! Pogledajte video snimak na Tviteru
 

https://t.co/bCw5hZmZ69

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) November 1, 2018
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>