Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Iritira sve oko sebe! Hoće li njen izlazak iz rijalitija obradovati zadrugare?!

Iritira sve oko sebe! Hoće li njen izlazak iz rijalitija "Zadruga 2" obradovati zadrugare jer oni zaista žele da joj vide leđa?! Miljana Kulić je trenutno "najomraženija" u kući.

Zadruga 2: Iritira sve oko sebe! Hoće li njen izlazak iz rijalitija obradovati zadrugare?! Foto: InstagramMiljana Kulić ne prestaje da se svađa sa zadrugarima. Učesnici rijalitija više ne kriju da bi voleli da joj vide leđa. Ona je u "Zadrugu 2" ušla sa majkom Marijom i sinom Željkom, ali od prvog dana ona ne prestaje sa provokacijama, pa je tako uprvo zbog nje rijaliti napustio Mirko Gavrić. Kulićeve su Mirka konstantno provocirale, zbog čega je na kraju i otišao iz Bele kuće. 

Zbog Miljaninog iritantnog ponašanja, koje se prenelo i na ostale učlesnike rijalitija, među kojima su se našli mnogi pa čak i Marko Miljković, Miljana je sinoć nominovana za izbacivanje iz rijalitija. Dok su ukućani glasali da baš ona napusti šou, publika je glasala za jednog od braće Vasića, tačnije Miku. Ostaje nam da vidimo ko će večeras napustutu velelepno imanje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>