Region

Svet

Darko Lazić: Teška godina, pucnjava, tuča, sada i saobraćajna nezgoda!

Darko Lazić je do sada sve lavovski izdržao! Teška godina, pucnjava, tuča, sada i saobraćajna nezgoda! Prema poslednjim informacijama, pevač se nalazi u KBC Zemun i životno je ugrožen.

Darko Lazić: Teška godina, pucnjava, tuča, sada i saobraćajna nezgoda! Foto: Instagram



Pevača Darka Lazića ove godine pratile su teške situacije i dešavanja. Početkom januara, objavljen je snimak na kojem se vidi kako šmrče kokain. Tada je izjavio da je snimak star devet godina. Ubrzo posle toga objavljeno je da se Darko i njegova koleginica Ana Sević, sa kojom ima ćerkicu Lorenu, razvode posle četiri godina braka.

Početkom avgusta objavljeno je da je pevač pretučen u Beogradu. Kako se tada navodilo razlog napada na pevača jeste neodrađen nastup u Nišu za koji je ranije uzeo novac. 

Darka Lazića i Miljana Vračevića, presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanelo je Darku Laziću više udaraca u predelu glave i tela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predelu glave iza levog uva. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN lice ispalilo u vazduh još jedan projektil - navodilo se u izveštaju policije.

Nakon ovog događaja pevač se osećao veoma uplašeno pa je unajmio obezbeđenje. Povukao se u porodičnu kuću u Brestaču i nastavio sa radom. Pre nekoliko dana, u medijima se pojavila informacija da Darko duguje zelenašima čak 400.000 evra. Izvor za Alo je izjavio:

"Darko morao da pozajmi toliki novac, jer je godinama unazad jedan od najplaćenijih pevača. Njegova bivša žena Ana se šokirala kada je čula da je Lazić uzeo čak 400.000 evra, jer joj tokom braka nikada nije pomenuo da ima finansijske probleme. Kamataši mu neće oprostiti ni cent, čak će dobro profitirati na njemu. Pozajmili su mu 400.000 evra, ali će kroz njegove svirke vratiti skoro duplo više, jer on naredne dve godine mora da radi za njih kad god ga pozovu."

Doktor Dragoš Stojanović, direktor KBC "Zemun" kaže da je Darko trenutno životno ugrožen i da je nezahvalno davati bilo kakve prognoze.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>