Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve: Peta epizoda - Pukotine!

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Peta epizoda "Pukotine" govori o traganju za novim počecima. Ne propustite ovu interesantnu domaću seriju.

Serija Jutro će promeniti sve: Peta epizoda - Pukotine! Promo




U predhodnoj epizodi, svi su zabrinuti zbog Anđelinog iznenadnog nestanka i bacaju se u potragu. Tražeći Anđelu po gradu, Filip shvata da su se stvari mnogo promenile otkad je otišao, i ima osećaj da više ne poznaje svoju rođenu sestru. Celodnevna potraga se bezuspešno završava, i taman kad su svi shvatili da ipak moraju da zovu policiju, Anđela se pojavljuje na vratima...


Peta epizoda "Pukotine"

Ljuba se budi u praznoj teretani koja je njegov privremeni dom. Miljana ga, saznavši za njegov problem, nemilosrdno izbaci iz kuće na ulicu. Anđela pokušava da objasni Miroslavu da je među njima stvarno gotovo, ali on to teško može da prihvati…Filipovi roditelji, Dušan i Biljana, nadali su se da bar jedno njihovo dete ide „pravim putem“, ali onda će dobiti novi udarac sa neočekivane strane. Filip odlazi u svoju staru firmu, ali tamo se mnogo toga izmenilo, što se njemu neće dopasti. Počinje traganje za novim početkom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>