Region

Svet

Gagi u novoj pesmi proziva Anabelu

Lider grupe "Fanki Dži" Gagi Đogani očigledno nije još preboleo razvod sa pevačicom Anabelom Bukvom, pa je navodno isprozivao u novoj pesmi. Naime, numera koju je otpevala nova članica grupe Marina Uzelac naslovljena je “Arogantna kraljica”, a tekst neodoljivo podseća na neke izjave koje je uputio Gagi bivšoj supruzi neposredno posle razvoda.

Gagi u novoj pesmi proziva Anabelu



Iako su se bivši supružnici potrudili da u nekoliko navrata demantuju priče da su u lošim odnosima u javnost su procurile priče iz njihove okoline da nije baš sve sjajno i onako kako oni tvrde. "Sa poslednjeg albuma najveći hit grupe 'Fanki Dži' bila je pesma 'Pali anđeo'. Gagi je zadovoljan kako je publika prihvatila novu članicu grupe Marinu, ali je svestan da i dalje moraju da rade na njenoj promociji.

Očekuje da će novi singl koji je naslovljen 'Arogantna kraljica' biti veliki hit, ali i da će sam tekst pesme mnoge zaintrigirati. Naime, oni koji su imali prilike da čuju pesmu već su ga pitali da li je posvećena njegovoj bivšoj ženi Anabeli", kaže izvor portala "Opera17". Tekst pesme govori o devojci koja ima izraženiji ego, misli da je carica i vrti svog muškarca oko prsta.

Evo i jednog dela teksta nove pesme:

"Arogantna kraljica, egoizam joj je dijagnoza,
misli da je carica, voli muški svet da voza.
Arogantna kraljica, sve za nju je samo poza,
misli da je carica, a u stvari baš je koza..."

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>