Region

Svet

Petar Mitić sahranio svoju najveću ljubav

Ovogodišnji učesnik "Zvezda Granda" Petar Mitić, progovorio je o svojoj tragediji koja ga je zadesila pre godinu dana.

Petar Mitić sahranio svoju najveću ljubav



Pevač je prvi put pričao o smrti svoje velike ljubavi Aleksandre, koja je preminula usred nastupa u jednom kafiću.

"Aleksandra je pre svega bila moj veliki prijatelj i ja još uvek ne mogu da poverujem da je nema sa nama. Dugo smo bili zajedno, mnogo smo se voleli i njena smrt je za mene bila veliki šok i još uvek je" - započeo je Petar svoju priču kroz suze.

"Ona se takođe bavila pevanjem i planirala je da se prijavi za „Zvezde Granda“. Preminula je od posledica izazvanih srčanim problemima. Meni su rekli da je imala veoma bolesno srce, ali se to nije primećivalo na njoj, zajedno smo vozili bicikl, izlazili, radili, pili, dugo smo se poznavali, još iz srednje škole. Niko nije znao za taj problem, a smrt se desila baš dok je pevala u jednom kafiću u Vranju. Nedostaje mi svakim danom sve više. Teško mi je da govorim na ovu temu, razumite me" - završio je svoju ispovest mladi pevač.

Petar takođe navodi da i ukoliko bude imao problema sa "Grandom" neće raskidati ugovor:

"Kada je reč o našim ugovorima sa „Grandom“, trudiću se da se ne svađam sa Sašom Popovićem i ljudima iz te kuće, jer da nije „Granda“, ne bi bilo ni mene ni, na primer, Milana Stankovića, tako da tim ljudima bi trebalo da budemo veoma zahvalni. Mi smo dobili ugovore na uvid, tako da smo odavno znali o čemu se radi, a to je i najbolja produkcijska kuća, pa ne bi bilo u redu da raskidamo ugovore sa njima. Nekima je krenulo loše u poslu, pa su odlučili da prekinu saradnju, što opet nije dobro" - rekao je pevač.

Kao i većina početnika ni Petrov put do "Zvezda Granda" nije bio ni malo lak, kako navodi jedva je spajao kraj sa krajem:

"Prvi put sam se prijavio za „Zvezde Granda“ na nagovor majke i brata Milana u Vranju. Kada su me pozvali iz produkcije, sreću sam okušao u Beogradu. Živeo sam sa bratom koji studira veterinu i jedva sam spajao kraj s krajem. Upisao sam Učiteljski fakultet i prvi put sam osetio koliko je teško bez roditelja. Prijatelji su mi pomogli da uđem u svet klupske muzike, a taj put do uspeha je mnogo teži. To je jedini težak period u mom životu, ali preživeo sam" - kaže Petar.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>