Parovi

Farma

Parovi: Ivan u šoku ne veruje da ga se ćerka odrekla! Traži da se uključi socijalno!

Ivan Marinković učesnik rijalitija "Parovi" je u šoku i ne veruje da ga se ćerka koju ima sa pevačicom Gocom Tržan, odrekla. Traži da se uključi socijalno!

Parovi: Ivan u šoku ne veruje da ga se ćerka odrekla! Traži da se uključi socijalno! Screenshoot Youtube



Naime, Ivan Marinković je saznao da ga se njegova jedinica stidi i da želi da promeni prezime zbog čega se rasplakao i jedva došao do daha. Navodno njegova maloletna ćerka želi da se odrekne njegovog prezimena i uzme prezime majke Goce, jer se stidi očevih postupaka u rijalitiju. Kada je Marinkoviću saopštena ova vest, on je najpre bio u šoku i ćutao je, a onda je i zaplakao:

"Ne znam šta da kažem. Želim da odem u Centar za Socijalni rad i da se pozabavim time. Ne vidim nijedan razlog da se ovo desi, da me se ćerka odrekne. Ja nju volim uprkos svemu i sve bih dao za nju. Siguran sam da će mi Socijalni rad omogućiti da je vidim i da razgovaramo. Želim da mi objasni zašto bi to uradila. U šoku sam!"

Ukućani vile sa kojima je Marinković blizak pokušali su da ga uteše rekavši mu da proba da porazgovara sa cerkom i da je to možda njen trenutni stav zbog čestih novinskih natpisa koji svakodnevno izlaze o njemu, a koji su u negativnom kontekstu. Ivan nije želeo da odgovori na pitanje voditeljke šta bi ćerki rekao da ima priliku:

"Ne želim to da podelim sa vama, ne vidim razlog zbog čega bih to delio u rijalitiju. Samo bih imao još problema."

Ivana Marinkovića je posebno pogodila vest da njegova naslednica nije želela da mu snimi kratku video poruku povodom rođendana koji je bio pre neki dan, pa je, kada je sklopio kockice, shvatio da ćerka zaista ne želi kontakt s njim. On je juče otkrio da je bio u socijalnom radu i da su ga posavetovali šta bi mogao da uradi po tom pitanju:

"Ne može da promeni prezime do osamnaeste godine, bez odobrenja oba roditelja, osim ako jedan roditelj ne da saglasnost, u ovom slučaju to sam ja, koji ne bih dao saglasnost. E tada bi ona morala da podnese tužbu i da da dobre argumentne zbog čega to želi da uradi. Planiram da vidim Lenu u petak, a Gocu ću pozvati sutra."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>