Region

Svet

Čola sprema koncert godine u Beču

Prve koncerte nakon očeve smrti Zdravko Čolić održao je nedavno u Skandinaviji i time je najavio nastavak turneje "Kad pogledaš me preko ramena", koju je otvorio 31. jula spektaklom na sarajevskom Koševu.

Čola sprema koncert godine u Beču



Pred Čolom su koncerti u Minhenu i Cirihu, a s velikim nestrpljenjem fanovi iščekuju spektakl u Beču, koji je zakazan za 11. decembar u dvorani "Gasometer". "Čolin nastup nosi naziv 'Koncert godine'. Veliko zanimanje vlada u celoj Austriji, a očekuje se dolazak publike i iz Nemačke, Slovenije i Hrvatske. Najverovatnije je da na samu noć koncerta ulaznica neće biti i da će dvorana, čiji je kapacitet 4.000 mesta, biti tesna da primi sve zainteresovane.

Preprodaja karata moguća je u celoj Evropi i već ukazuje na to da bi mogla biti rekordna", rekao je za "Dnevni avaz" organizator ovog velikog muzičkog događaja Fikret Vukalić Fantom. Dvorana "Gasometer" raspolaže sa dva velika videobima i po tome je jedinstvena u Evropi. Takođe, dvorana raspolaže vrhunskom opremom najnovijeg datuma – "Light-Ton".

"Uz ovu opremu nastupaju najveće svetske zvezde. Dakle, nema potrebe za šleperima opreme nego izvođači povedu samo svoje tehničare. Dino Merlin je dva puta nastupio i bio je oduševljen. Čak je izjavio da su to u dijaspori jedni od najbolje organiziranih koncerata. Sada se sa nestrpljenjem iščekuje Čola i sigurno je da će to biti pravi spektakl", poručuje Fantom.

Izvor: Svet\

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>