Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Sloba dobio neobičan paket od žene, Luna poludela! VIDEO

Zadruga je sinoć imala organizovanu emsiju "Pitanja gledalaca" u kojoj su se razotkrile mnoge stvari koje se tiču odnosa Zadrugara. Nakon što je emisija završena, Sloba je doživeo pravo iznenađenje. 

ZADRUGA: Sloba dobio neobičan paket od žene, Luna poludela! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Kada su se završila "Pitanja gledalaca" Sloba je pozvan da preuzme paket koji mu je poslat, pa je pevač požurio da vidi o čemu se radi. Kada je video od koga je dobio garderobu, usledio je pravi šok: 

- Ona je. Ona mi je poslala. Žena - rekao je Sloba. 

Radanović je odmah pozvao Lunu da joj saopšti šta se desilo. Blogerki ni najmanje nije bilo prijatno kada joj je dečko otkrio ko je poslao paket. 

- Izgubila sam apetit. Šta joj to znači? Igra igru! Što nije poslala stvari kada je tražio, nego sad - vikala je Luna, vidno iznervirana.

Ali, to nije bilo jedino iznenađenje! Naime, Sloba je izvadio nešto iz džaka i stavio u džep, da bi zatim pozvao Lunu i rekao joj da ima nešto da joj pokaže. Njih dvoje su otišli u kupatilo i iako se nije moglo videti šta je pokazao, čulo se šuškanje papira, a onda je Sloba rekao: 

 - Sa svadbe.

Luna je rekla da je znala, a može se zaključiti da je Kija poslala suprugu fotografije sa njihovog venčanja. Zadruga zaljubljenom paru stalno donosi nova iznenađenja, a ostaje nam da vidimo kako će to uticati na njihov odnos.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>