Svet

Region

Ragbista uhvaćen u seksu sa psom

Popularni australijanski ragbi igrač dao je otkaz u svom klubu zbog fotografija koje su se pojavile na  internetu na kojima je uhvaćen u obljubi psa.

Ragbista uhvaćen u seksu sa psom



Joel Monaghan igrao je za Canberra Raiderse, ekipu iz australijanske nacionalne lige. Konzumirajući velike količine alkohola tokom zabave posvećene kraju sezone, obljubio je labradora jednog od kolega iz ekipe, a neko je uspeo da uhvati i po koju fotografiju.

Fotografija je kasnije osvanula na Twitteru i ubrzo našla put do ostalih medija. Nedelju dana posle izlaska fotografije, koja je izazvala opšti šok i osudu, 28-godišnji igrač zatražio je otkaz svog 250.000 dolara vrednog ugovora.

"U potpunosti prihvatam odgovornost za ono što se dogodilo," kaže Monaghan. "Radilo se o trenutku ludosti i to uopšte ne liči na mene, ali moram da se suočim sa posledicama. Razočaran sam što je fotografija izašla u javnost, ali sam sam kriv što sam se uopšte doveo u takvu situaciju. To je nešto sa čime ću morati da živim do kraja života".

Čini se da je Monaghan preduhitrio odluku vrha, jer se već očekivala odluka o otpuštanju zbog zgražavanja sponzora kluba. Trenutno planira nastavak karijere u nekom od britanskih klubova.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>