Parovi

Farma

Pobednica Parova Dalila Mujić uslovila Dejana Dragojevića: Beba ne dolazi u obzir!

Pobednica pete sezone Parova Dalila Mujić poručila je svom dečku Dejanu Dragojeviću da joj ne pada na pamet da rađa decu u narednih pet godina. 

Pobednica Parova Dalila Mujić uslovila Dejana Dragojevića: Beba ne dolazi u obzir! Foto: Instagram/dalila_morenno_official



Starleta smatra da za potomstvo ima vremena, a da pre toga treba da za posao i karijeru iskoristi popularnost koju je stekla u rijalitiju, piše "Hit Informer".  Dalila je razgovarala sa Dejanom i rekla mu da želi da se venčaju, ali da proširenje porodice mora da sačeka. Trenutno planira da se posveti otvaranju salona lepote u Beogradu i kupovini stana. Kazala mu je da bi volela da imaju dete jednog dana, ali ne sad - otkriva Dalilina prijateljica.

Ona dodaje da Dejan silno želi da postane otac, te da mu nije bilo svejedno kad mu je verenica saopštila da će čekati na bebu. - Na kraju su se složili da treba da iskoriste ovaj trenutak i 30.000 evra koje je Dalila dobila kao nagradu za pobedu u "Parovima". Dogovorili su se da pare ulože u posao, a kada se srede, da tada rade na bebi - priča starletina drugarica, dok Mujićeva samo kratko poručuje: - Sve u svoje vreme!

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>