Region

Svet

Andrej Maričić na svom facebook profilu izvređao Ivana Ivanovića

Učesnik reality showa "Survivor" i nekadašnji voditelj "Košave" Andrej Maričić, izvređao je voditelja Ivana Ivanovića na svom facebook profilu, posle emitovanja emisije "Survivor - povratak u civilizaciju".

Andrej Maričić na svom facebook profilu izvređao Ivana Ivanovića



Andrej je Ivana napao iznerviran njegovom reakcijom u subotnjoj emisiji u kojoj je voditelj zajedno sa Biljanom Cincarević i Markom Bulatom negativno komentarisao neke Andrejeve postupke i izjave.

Dan posle emisije revoltirani Maričić je obraćajući se Marku Bulatu na facebooku postavio sledeći status: "Džaba ti prozivanja i lajanja u medijima u prazno kad se 'Survajver' nastavlja... Tu je moj veliki vođo prava priča. Ne pomaže ti ni tvoj drugar kepec-voditelj kojem bi bilo bolje da se vrati odakle je i počeo – kao vratar u ambasadi. Jer, ako ja počnem da pričam biće svega... Ovako, paljba!"

Andrej je,izgleda vrlo brzo shvatio da je preterao, pa je posle izvesnog vremena  izbrisao svoj status. Inače, Marko Bulat i Andrej Maričić su sve vreme boravka na Filipinima bili u sukobu, koji se nastavio i nakon „Survivora“. Kako izvori navode Andrej  se na ostrvu i našao tako što ga je upravo Ivanović preporučio producentima ovog realitya. Prema pisanju srpskih medija upravo on je zajedno sa Gocom Tržan, Katarinom Vučetić i Tonijem Zenom jedan od finalista „Survivora“ i glavnih kandidata za osvajanje nagrade od 50.000 evra!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>