Region

Svet

Ana Ivanović ponovo veruje u sebe!

Prašina na policama za trijumfe u domu Ivanovićeve se ne taloži više. Naime, najlepša teniserka sveta, Ana Ivanović je u poslednjih dvadeset dana osvojila i drugi WTA pehar. Ona je posle Linca  bila najbolja i na turniru šampionki koji se održavao na Baliju. U finalu je savladala snažnu ruskinju Ališu Klejbanovu sa 2:0 u setovima, ali što je najbitnije, vratila se na 17.mesto na  WTA listi, što je  prvi put od 25.10.2005. da se Ana našla u top 20.

Ana Ivanović ponovo veruje u sebe!



O ovom velikom uspehu Ana je izjavila: "Ovo je sjajna pobeda, neverovatan osećaj. Zaista sam jako srećna. Bio je to odličan meč, obe smo igrale dosta dobro od prvog poena i uživala sam. U jednom periodu drugog seta mentalno sam klonula, ali sam uspela da ostanem pribrana. Zbog toga mi je ova titula još važnija."

Malo je bacila pogled na igru sa teko digranog finala, i kaže da su obe pružile odličnu partiju, ali da je Ana bila smirenija kada su bili prelomni trenuci u drugom setu, mentalna snaga je dolazila do izražaja. Lepa Ana kaže i to da ponovo veruje u sebe
"Biće još oscilacija, ali je najvažnije da ponovo verujem u sebe", i dodaje da je puna samopouzdanja, oseća se odlično i igra joj je agresivnija iz meča u meč.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>