Ostalo

Sme�no

Bio je lutalica celog života, a onda se sve promenilo! VIDEO

Bendži je bio još jedan pas lutalica u nizu, ali je imao sreće kada ga je pronašla jedna dobrotvorna organizacija i promenila mu život.

Bio je lutalica celog života, a onda se sve promenilo! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Kada je organizacija "Hope For Paws" dobila poziv da pokupi Bendžija, koji je bio pas lutalica svog celog života i kada ih je ugledao, bio je veoma nervozan. Kada su napokon uspeli da ga uhvate, videli su da je patio, kako fizički tako i psihički. 3 sata bilo je potrebno da bi ga sredili, a nakon toga on je proveo 10 dana tokom kojih je bio potpuno zatvoren u sebe i nije želeo da priđe nikome. Najzad, kada je otišao u kuću jedne od radnica ove organizacije, dobio je nove prijatelje Lolu i Frenkija koji su mu pomogli da izađe iz svoje ljušture i ponovo postane srećan pas kakav treba da bude. Ceo proces njegovog oporavka trajao je 5 meseci.



Nije poznato da li je neko usvojio Bendžija, ali ono što je sigurno jeste da sada živi mnogo srećniji život. Zato i vi, ako ste u mogućnosti, izaberite da usvojite neku životinju i pružite joj dom kakav zaslužuje, a oni će vam vratiti tako što će biti vaši najbolji prijatelji.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>