Region

Svet

Slađana Milošević: Jeleni Karleuši drugi pišu kolumnu

Saradnici naše najveće rok zvezde Slađane Milošević, uputili su otvoreno pismo  autorki i voditeljki emisije "Utisak nedelje" Olji Bećković, zbog gostovanja Jelene Karleuše u pomenutoj emisiji.

Slađana Milošević: Jeleni Karleuši drugi pišu kolumnu



Naime, u saopštenju se navodi kako Jelena ne piše sama kolumne, već da to drugi čine u njeno ime.

Prozvana Karleuša kaže da je za jedan dan učinila mnogo više, nego Slađana u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

"Moje mišljenje je da gospođa Milošević ne treba sebe da uljuljkuje u ideju da je zaslužuje bilo čiji poziv i razumevanje. Ako ja u jednom danu postignem cilj koji ona pokušava da postigne dvadeset godina, to znači da ona, jednostavno, ne radi to dobro. Nema tu mnogo filozofije. Šta je njoj? Ko sve neće da ustane iz sarkofaga" - kaže Karleuša.

Povod za ovakvu reakciju bilo je otvoreno pismo u kojem je kritikovana Olja Bećković zbog toga što je u svojoj emisiji ugostila Karleušu, a ne Slađanu, koja je kako se navodi mnogo pre JK stala u odbranu gej populacije i koja se takođe susreće sa sličnim problemima:

„U emisiji ‚Utisak nedelje‘ ugostili ste turbo zvezdu Jelenu Karelušu, osobu koja je poslednjih dana uzurpirala prostor TV B92. Naprasno je dobila podršku vašeg medija, dok se javnost pita zašto? Naivno gledano, gospođa Karleuša napisala je ‚sama‘ kolumnu u kojoj je pružila podršku gej populaciji, sa osvrtom na nerede na ulicama Beograda.

"U emisiji ‚Poligraf‘ govorila je i o kulturnoj politici Srbije, o tome šta treba menjati a šta ne, zatim i o izvođačima iz bivših jugoslovenskih republika koji neprestano dolaze i bez teškoća drže koncerte, dok za naše umetnike nema mesta. Primetno je samo to da u poslednjih nedelju dana govori o temama koje su od društvenog značaja, a o kojima je Slađana Milošević govorila još pre 10-15 godina.

"Da li to Jelena Karleuša želi da preko noći postane društveni aktivista i Slađanin glasnogovornik ili je samo njena kopija? Odjednom izjavljuje da je zabranjena, da ne može da snimi album, da je napadaju i prete sa svih strana, navodno je kamenovana, žigosana?“

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>