Region

Svet

Ivanu Stamenković Sindi bivši muž optužuje da je kidnapovala dete?!

I posle dužeg vremenskog perioda, Ivana Stamenković Sindi i dalje vodi bitku sa bivšim suprugom oko viđanja ćerke Petre, budući da je on nosilac starateljstva nad detetom, a sada joj preti i krivičnom prijavom.

Ivanu Stamenković Sindi bivši muž optužuje da je kidnapovala dete?!



Bivša članica grupe Models nedavno je od bivšeg supruga Nikole Pavlovića dobila preteće SMS poruke, u kojima on navodi kako će podneti krivičnu prijavu protiv nje, jer je kidnapovala dete u vrtiću. Takođe je naveo i da će Ivana ubuduće viđati dete samo u centru za socijalni rad, navodi "Alo", koji je došao u posed poruka.

"Dete imaš pravo da viđaš od 16-19 utorkom i četvrtkom. Pošto si kidnapovala dete iz vrtića, danas u 13 ide ti krivična prijava. Danas treba do 19 da vratiš Petru ispred moje kuće", napisao je Nikola, a u sledećoj poruci dodao: "Tražiću da viđaš dete u posebnim uslovima u centru za socijalni rad".

Prema tvrdnjama izvora upućenog u celu priču, Ivana Stamenković nije imala nameru da kidnapuje dete. "Ivana je Petru pokupila u vrtiću posle redovnog boravka, ne želeći da joj dete bude na produženom boravku pored slobodnih roditelja. Taj produžen boravak nije obavezan i samo je želela da iskoristi vreme kako bi bila sa ćerkom, dok je Nikola taj njen potez iskoristio kako bi podneo novu prijavu protiv nje. Upućeni u dešavanja na relaciji bivših supružnika tvrde da je Nikola posle izrečene zabrane prilaska Ivani od strane policije ovakvim pretnjama, putem SMS-a, krenuo psihički da utiče na nju. Kako dobije poruku od njega, tako se uznemiri i počne da se trese", obrazložio je izvor i zatim dodao:

"Bivšu "modelsicu" izluđuje što joj on šalje poruke kada želi da preti, dok joj ni na pozive ni na poruke ne odgovara kada je dete bolesno, te da uglavnom ostane bez odgovora na poslatu poruku: "Kako mi je dete"".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>