Region

Svet

Nataša Bekvalac otkrila zanimljiv detalj iz privatnog života!

Nataša Bekvalac nedavno je poručila da će se do septembra povući iz medija kako bi završila novi album, ali je ipak odlučila da otkrije jedan veoma zanimljiv detalj iz privatnog života, a to je ime njenog posebnog muškarca.

Nataša Bekvalac otkrila zanimljiv detalj iz privatnog života!


 
Nataša Bekvalac uspela da se izbori sa svojim najvećim porokom!
Iako bi u trenutku svi pomislili da se radi o Natašinom novom dečku, reč je o  kućnom ljubimcu pevačice koji se zove Vuk i koga je udomila sa ulice:

"Hana obožava našeg ljubimca, veoma je nežna i humana. Nisam presrećna što je povukla skoro sve na mene, jer znam s kojim će se problemima susretati kad poraste. Jedan od tih problema je preterana osetljivost. Ali, hajde da i to bude najbolje što je nasledila od mene", kaže Nataša za Blic i dodaje da ne namerava da to menja kod svoje ćerke:

"Neću se truditi da je vaspitavam drugačije. Ako nas pokvari surov život, onda nismo ni bili dobri ljudi", dodaje Nata.

U oči upada tetovaža dva cveta na Natašinoj ruci gde je nekada bilo slovo "D", početno slovo imena njenog bivšeg muža Danila.

"U pitanju je trešnjin cvet. Jedan je veći, drugi manji, jer iz jednog slova su izašla ta dva cveta. Simbolika je jaka. Tetoviranje ne boli, ja bar nisam osetljiva na tu vrstu bola. Boli duša. Telo ne oseća bol",  tvrdi Nataša.

Odavno se u javnosti nije pojavila informacija o nekom njenom novom momku, pa smo je pitali kako je to moguće: "Kod mene je uvek sve bilo transparentno. Kada se nešto po tom planu promeni, bićete obavešteni" zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>