Region

Svet

Nataša Bekvalac: Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca!

Nataša Bekvalac otvorila je dušu i govorila o svojim izborima, greškama i problemima... Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila.

Nataša Bekvalac: Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca! Screenshoot/Youtube





Pevačica Nataša Bekvalac se u iskrenoj ispovesti u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, osvrnula se na svoje "propale" brakove koje ima iza sebe, tražeći srž problema u muško - ženskim odnosima u modelu koji je ponela iz svoje kuće.
 

"Razumljivo je da jednom pogrešiš, ali ja sam tri puta ulazila u identičan model. Moj izbor muškaraca je bio sličan toj energiji mog oca jer sam se valjda vraćala u zonu komfora vezanu za odnos sa muškom figurom. Ja nikada ne bih mogla da živim kao moja mama i zato sam se razvodila. Da sam ostala u bilo kom od ta tri braka, svi oni bi bili nalik na brak mojih roditelja. 


Ne kažem ništa loše za njihov odnos, ali to jednostavno nije moja šolja čaja. Oni su formirali odnos koji njima odgovara, ali to je odnos u kakvom ja ne mogu sebe da zamislim. Ja sam, istina, ulazila u takve odnose, ali to je bilo samo zato što sam se udavala u naletu zaljubljenosti i zaslepljenosti, i posle kratkih veza ulazila u brakove."
- otvoreno je ispričala Nataša Bekvalac.





 





Pevačica se prisetila i nekih svojih, po njenom mišljenju, najvećih grešaka:


"Sklona sam burnim reakcijama i greškama upravo zbog tog autoriteta. Najveću grešku sam napravila na kraju četvrtog razreda srednje škole kada sam pobegla od kuće, ali ne iz ljubavi prema tom dečku, kako su ljudi pričali i mediji preneli, nego iz želje da pokažem da mogu da budem svoj čovek i odlučujem o svom životu. To je bio moj način da odgovorim na pritiskanje roditelja. 


Bila sam prestravljena, nisam imala plan i nisam znala šta radim. Samo sam htela da pobegnem. To sa čim sam se susrela za ta tri meseca, koliko nisam bila kod kuće, ostavilo je trajan trag na meni kao na ženskom biću. Vratila sam se promenjena iz Beograda nazad u Novi Sad, ali sam nastavila da živim sama."
- otkrila je Nataša u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović.





Kako kaže, uživala je u tome da ukalja ugled svoje porodice:


"Nisam htela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu..."- poneta emocijama zaplakala je.



Nataša Bekvalac je govorila i o svojim ćerkama Hani i Katji, kao i problemima koje ima jedna samohrana majka, a o sve to možete pogledati u video snimku iznad.

 

Super pun Mesec u Ovnu 29. septembra: Kukuruzni Mesec ili Žetveni Mesec!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>