Region

Svet

Novak Đoković iskreno: Tenis mi više nije na prvom mestu! (Video)

Prvi teniser sveta Novak Đoković otkrio je u jednoj emisiji kako mu tenis više nije na prvom mestu i da su sada neke druge stvari dobile svoj pripritet. Takođe, Nole je otkrio i detalje venčanja na Svetom Stefanu.

Novak Đoković iskreno: Tenis mi više nije na prvom mestu! (Video)


 
Novak Đoković ponosan na svog malog drugara, budućeg šampiona! (Foto)
Iako je sve podredio tenisu, Novak Đoković u emisiji "Interview20" iskreno je odgovarao na pitanja voditeljke Sanele Prašović Gadžo i otkrio da beli sport više ne zauzima prvo mesto u njegovom životu i dodao da je venčanje na Svetom Stefanu za njega i njegovu suprugu Jelenu bilo čarobno, prenosi Kurir-info.rs.
 
Novak Đoković u Beogradu snima film?!
"Bilo je čarobno, veličanstveno, 2-3 dana proslave najintimnije sa ljudima koji su nama familija, prijatelji i koji nam nešto znače u životu, koji su uvek bili tu uz nas, tako da je bilo baš onako kako smo priželjkivali i još lepše", rekao je Đoković  i dodao da se još uve navikava na činjenicu da je u braku:
 
Boris Beker iskreno: Novak Đoković nije moj prijatelj!
"Evo navikavam se da nosim prsten. Kad kažem moje supruge, tako lepo zvuči sada. Jelena i ja zajedno smo skoro devet godina i brak je prirodni rasplet okolnosti  i neki naredni korak u našoj vezi, da krunišemo našu vezu i ljubav brakom", zaključio je Đoković, prenosi Kurir-info.rs.

Na pitanje, da li je u tom trenutku ulazak u brak značio možda i više nego osvajanje Vimbldona samo koji dan ranije, Đoković je odgovorio.

"Sigurno da je sam osećaj bio lepši, kada sam došao sa vimbldonskom titulom, nego da sam izgubio u finalu, ali opet na kraju krajeva tenis jeste sačinjavao veći dio mog života do sada. Međutim, bez dileme će se moj život sada promeniti, prioriteti će se promeniti sada. Tenis nije više broj jedan u mom životu", rekao je prvi teniser sveta, a potom i obrazložio svoje reči.

"Poslao mi je poruku moj prijatelj iz teniske reprezentacije i rekao je, pre nego što si stupio u brak možda si bio prvi za sebe, kad si stupio u brak sada si drugi, a kada dođe dete na svet bićeš treći. Tako da je to neka lepa simbolika i ustvari najava onoga što će se dogoditi. I ja i moja supruga jedva čekamo da se ona porodi i da dete dođe zdravo i srećno na svet i da osnujemo našu porodicu i onda da i sam kroz ostvarivanja na privatnom planu sebi dan neku novu inspiraciju i motivaciju za svoju profesiju", otkrio je Đoković za emisiju "Interview20" Sanele Prašović Gadžo.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>