Region

Svet

Novak Đoković u Beogradu snima film?!

Novak i Jelena Đoković pre dva dana doputovali su u Beograd, a kao jedan od razloga njihovog dolaska u srpsku prestonicu je i snimanje dokumentarnog filma o životu prvog tenisera sveta, koji želi da uradi poznata strana producentska kuća.

Novak Đoković u Beogradu snima film?!


 
Boris Beker iskreno: Novak Đoković nije moj prijatelj!
Novak bi u naredna tri dana sa celom ekipom trebalo da obiđe svoju osnovnu školu, kraj u kome je odrasta, teren na kom je napravio prve teniske korake, kao i mnoga mesta u Beogradu za koje ga vezuju lepe uspomene.
 
Novak Đoković: Gospođa Đoković i ja vam šaljemo veliki zagrljaj iz Beograda!
"Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju. U ovom filmu će komentarisati prelomne životne trenutke o kojima nikada nije govorio, kao i sve detalje vezane za njegove teniske početke, prvu ljubav i porodicu", priča za dobro obavešteni izvor za Alo i dodaje da se Novak već mesecima putem mejla sa rediteljima dogovarao oko ovog projekta i koja mesta u Beogradu će morati da budu obezbeđena.

"Novak je insistirao da sve bude odrađeno na vrhunskom nivou, kao i da nakon svakog snimljenog seta pogleda materijal i ako treba sugeriše šta treba da se promeni i doda. Radi se o svetski poznatim rediteljima, tako da svi veruju da će dati svoj maksimum da sve bude na vrhunskom nivou. Cela ekipa je već nekoliko dana u Srbiji i unajmila je čak neke od naših ljudi za posebne efekte koje nisu mogli da donesu", zaklučio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/DjokerNole

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>