Region

Svet

Kapisoda hteo da otkači Kseniju?!

Dok se u medijima i dalje piše o stravičnom ubistvu u kome je Filip Kapisoda ubio popularnu pevačicu Kseniju Pajčin a potom presudio sebi, neki njihovi prijatelji i kolege prave sebi marketing prepucavajući se preko novina.

Kapisoda hteo da otkači Kseniju?!



Tako je Goga Sekulić nedavno izjavila da je Ksenija možda sama izazvala tragediju svojim ponašanjem, to je izazvaloburnu reakciju Ksenijinog najboljeg prijatelja i kolege Gorana Stojićevića Karamelu:

“Idiot jedan smrdljivi! Ta kurva treba da ide na lečenje! Ona je trovala Filipa non-stop protiv Ksenije! Nameštala mu je ribe, kako bi se oni rastali. Goga je bolesna žena, bolje da ide u neku ustanovu da se leči. Ta kurva i sponzoruša je morala da se druži sa kriminalcima kako bi snimila album. Pitam se samo ko će da joj plati sledeći album, sada kada Šarića nema. Gadi mi se!”, ogorčeno je rekao Karamela.

Goga nije htela da ostane dužna Karameli, pa mu je na isti način uzvratila:

“Ja nisam na narkoticima kao kontra strana, a nije ni bitno šta neko kaže nego ko kaže. Javnost zna ko je bila Ksenija Pajčin, ali o pokojniku sve najbolje. Ne smatram da je Filip bio u pravu što je to uradio, ali mislim da su oboje krivi za tragičan kraj”, rekla je Goga.

Ksenijin najbolji prijatelj Aca, zamolio je dve sukobljene strane da se kontrolišu i barem malo ispoštuju Ksenijinu porodicu, a o Filipu je kratko prokomentarisao:

“Skot se pojavio i to uradio. Nakon njegovog učešća u “Velikom Bratu”rekao sam joj da je on tupson i glupak, koji “jede” meso od pande. I ona se tada složila sa mnom. Kažu “o pokojnicima sve najbolje”, ali ja ne mogu o njemu da kažem ništa dobro. Ako je bio nesrećan i bolestan, trebalo je da se leči i ostavi nju na miru. Što se pizda mala nije ubio sam, a nju pustio da živi”, rekao je besni i ogorčeni Aca.

Javnosti se još obratila i Anamarija Kikoš,poznata manekenka i nekadašnja učesnica prvog serijala "Vip Velikog brata". Ona je inaše prijateljica pokojne Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode.

Anamarija je ispričala da je Ksenija nakon raskida zbog "Velikog brata" sa Filipom, počela da se zabavlja sa golmanom Crvene zvezde Bobanom Bajkovićem, inače jednim od najboljih prijatelja Filipa.

Kada je pitala Bobana zašto to radi, ipak je Filip njegov najbolji drug, on joj je na to odgovorio, da ga je Filip zamolio da mu "skine" Kseniju, zato što se zaljubio u neku klinku.

Poslednjih dana se špekulisalo da je prisustvo pokojne pevačice rođendanskoj proslavi mladog sportiste dan pre tragedije bio i povod za svađu nastradalog para.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>