Ljubav

Style

Greške zbog kojih nemate sreće u ljubavi

Zaljubljene dame ponekad nisu ni svesne, da u potrazi za iskrenom ljubavi prave greške zbog kojih ih voljena osoba često izbegava. Postoje dve greške zbog kojih ćete teško pronaći svoju srodnu dušu, a ukoliko ne prestanete da ih pravite, teško da ćete ikada biti srećne.

Greške zbog kojih nemate sreće u ljubavi



Ukoliko vaš ljubavni život nije ispunjen i često ne možete da nađete praovg muškarca, sigurno je da pravite velike greške koje dovode do toga. Promenite svoj loše navike i izaberite pravu osobu za sebe.

Tražite loše momke

Znamo da ima nešto neverovatno privlačno u momcima koji nisu preterano zainteresovani, ali trčanje za takvima je recept za tugu. Zadovoljstvo koje osetite nakon što uhvatite takvog momka traje relativno kratko, a brzo umesto njega dolazi nemir, jer loš momak ostaje loš momak. Upravo je ova sklonost prema lošim muškarcima simptom i uzrok drugog, mnogo važnijeg problema.

Nemate dovoljno samopouzdanja

Devojke koje traže loše momke podsvesno veruju da jednostavno ne zaslužuju bolje, pa se ni ne trude da dobiju bolje. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, prihvatićete pravila igre koja vam se možda ne sviđaju, a sve kako bi makar na kratko vreme dobili nečiju ljubav.

Problem je u tome što takvim ponašanjem šaljete poruku da ne tražite i ne zaslužujete poštovanje, a ako ne moraju da vas cene, nećete ni pronaći muškarca koji je spreman to da vam pruži.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ambro/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>