Region

Svet

Danijel Pavlović snimio spot za pesmu "Stari zagrljaj"

Bivši student "Operacije trijumf" Danijel Pavlović, snimio je svoj prvi spot za pesmu “Stari Zagrljaj” u kome mu partnerku glumi Marija Lazić učesnica showa "Ja imam talenat", koja neodoljivo podseća na Britney Spears.

Danijel Pavlović snimio spot za pesmu



Danijel se dosta dugo dvoumio koju od novih pesama da ekranizuje, jer ceo album je jako zanimljiv, a ima i dosta jakih numera, ali je na kraju ipak odlučio da to bude balada specifične energije i emocije, a zove se “Stari Zagrljaj”.



Režija spota je poverena poznatom modnom fotografu Marku Sovilju, kome će ovo biti video prvenac.

"Iako snimanje još uvek nije završeno i ima još nekoliko scena koje tek trebaju da se snime, sigurno je da će Danijela njegov video prvenac koštati oko 10.000 evra, što je za naše uslove fenomenalna cifra. Nije da je želeo da se mnogo razbacuje, već je scenario izuzetno zahtevan, a on nije želeo da odstupi od zamišljenog – kaže izvor blizak pevaču i nastavlja:

"Veliki broj scena je snimljen u hotelu “Life Design”, a za haljine koje će simpatična Marija Lazić nositi u spotu pobrinula se Tamara Radivojević. Interesantno je to da su samo njene haljine vredne više od 300.000 dinara. Danijel je želeo da izgleda specifično, pa je poneo brend Mimimaso, dok je frizure radila Đuka, frizerka koja je Karleuši uradila one ekscentrične rogove za nastup za premijeru pesme “Insomnia” – završava priču izvor.

Nakon što su fotografije sa snimanja objavljene na kojima se vidi da su Danijel i Marija bili izuzetno prisni na snimanju pevača je na  pitanje da li to postoji nešto više između njih dvoje.

"Ma kakvi. Marija ima dečka, ja sam srećan sa svojom devojkom Dankom Petrović. Ona i ja samo glumimo par u spotu, a da li smo to verno dočarali, proverićete veoma brzo" – kaže Danijel

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>