Region

Svet

Senzacionalne Ministarke u Bačkoj Topoli atmosferu dovele do usijanja, nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)

Četiri atraktivne dame koje čine grupu Ministarke, nastupile su sinoć na prepunom splavu Sky bar u kome su napravile pravu pometnju svojim nastupom. Publika u Bačkoj Topoli imala je priliku da uživa u neverovatnoj žurki koja je trajala do duboko u noć.

Senzacionalne Ministarke u Bačkoj Topoli atmosferu dovele do usijanja, nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)



Zanosne Ministarke nastupile u Beču i oduševile publiku! (Foto)
Splav je bio premali da primi sve one koji su sinoć želeli da prisustvuju nastupu grupe Ministarke koje su svojim stasom i glasom atmosferu dovele do usijanja. Senzacionalne dame gde god da nastupe naprave fenomenalnu atmosferu, a priliku da se u to uveri imala je i publika u Bačkoj Topoli.



 Izlaskom na scenu dobile su neverovatane ovacije i aplauz, a sa prvim taktovima poznatih pesama "Poplava" i "Duni vetre", publika je zaigrala i zapevala, fenomenalna žurka potrajala je do ranih jutarnjih časova.



Da je sinoć zaista bilo posebno veče i nezaboravan provod dokazuju fotografije, kao i  komentari zadovoljne publike koja je noćas prisustvovala sjajnom nastupu zanosnih Ministarki. U ime Svet Plus tima posebno se zahvaljujemo vlasniku Veki, koji je svojim gostoprimstvom učinio da i nama ovo veče ostane urezano u sećanju.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>