Ljubav

Style

Čime žene teraju muškarce od sebe?

Sve češće se pitate šta je u vašoj vezi krenulo nizbrdo i nikako da odgonetnete komplikovane muško-ženske odnose. Nije loše da saznate kako to izgleda iz muškog ugla...

Čime žene teraju muškarce od sebe?



Većina žena se tokom života našla u situacija da se najednom nađe odbačena ili ostavljena, a da ne može da shvati razlog. Međutim, mnoge od nas nisu ni svesne sitnih propusta koje prave i onih užasnih navika, poput zvocanja, grdnje ili nametanja svoje volje jačem polu. Sve to ume da da udalji muškarca od žene, a Dejvid Gud u knjizi "The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy" damama precizno otkriva tajne muškog uma, uključujući koje navike više od svega teraju muškarce na beg. Kod njih se alarm za "bežanje" neretko uključi u, recimo, sledećim situacijama:

1. Želite da ga promenite

Žene često ulaze u vezu očekujući od muškarca da će promeniti neke stvari. Ako on to i učini, koristi tih promena moraju prevagnuti. To bi vam se moglo obiti o glavu, jer ako želite da se odrekne svega što ga u životu raduje, možda zaključi da mu je bolje da nije s vama.

2. Zamaranje beznačajnim stvarima


Romansa je poput igranja pokera, bolje je sačuvati emocije. Muškarci daju značaj opštim temama, dok se žene lepe za sitnice. U njegovim postupcima uglavnom nema skrivenih namera. Ako je napolju s prijateljima, onda je samo napolju s prijateljima.

3. Seks na prvom sastanku

Na žalost, to je istina. Ako žena na prvom sastanku ponudi seks, verovatno će joj svaki muškarac to zameriti. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo uzbudljivija. Doduše i ovo "pravilo" ima svoj izuzetak.

4. Ponavljanje dok ne izgubi smisao

Žene o ljubavi treba da pričaju "tiho". Drugim rečima, to je ono što radite dok niko ne gleda, kad ga uzmete za ruku želeći da mu kažete da će sve biti u redu. Ako stalno govorite "volim te", te će reči izgubiti značaj.

5. Nelojalnost

Odanost je sve - glavna deviza muškog života. Ako žene nisu odane drugim ženama, to muškarcu govori da će takve biti i prema njemu.

6. Ne oseća se kao zaštitnik


Kao što se žena želi osećati zbrinutom i zaštićenom, tako i muškarac želi da zna da je on taj zbog kog se tako osećate.

Autor: B.B.
Izvor: onaportal.com
Foto: FrameAngel/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>