Svet

Region

Mihael Šumaher ne prepoznaje članove svoje porodice!

Mihael Šumaher već pet meseci nalazi se u indukovanoj komi usled teške nesreće koju je doživeo na skijanju u Francuskoj. Iako u poslednjih nekoliko dana povremeno dolazi svesti, svetski šampion moraće ponovo da uči da hoda i priča, ali će morati isto tako i da upoznaje svoju porodicu.

Mihael Šumaher ne prepoznaje članove svoje porodice!



Mihael Šumaher ponovo svestan, komunicira sa porodicom i okolinom!
Teška tragedija svetskog šampiona u Formuli 1 pogodila je mnoge njegove obožavaoce, ali najviše, poslednjih pet meseci pati njegova porodica, koja svakodnevno iščekuje neke  pozitivne rezultate iz bolnice u Grenobli.

Prognoze lekara u početku bile su vrlo pesimistične i govorili su da postoje jako male šanse da se probudi iz kome, ali njegov organizam je izgleda mnogo jači i uspeo je da prebrodi krizu. Najveći problem predstavlja rehabilitacija koja sledi, jer je zbog jakog udarca i višemesečne kome, Mihael Šumaher ima potpunu amneziju, pa se ne seća ničega, čak ni svoje porodice. Prema rečima lečnika, svetski šampion moraće od početka da uči sve, od upoznavanja svoje porodice do pisanja, čitanja, govora.

Sa tim se teško miri njegova 45-godišnja supruga Korina, koja strpljivo čeka da se njen suprug povrati iz kome i nastave normalan život. Lekari verujuona  da bi ona upravo mogla da bude osoba, koja će mu pomoći da se što pre vrati u normalan život. Korina i Mihael u braku su od 1995. godine i imaju dvoje dece.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>