Region

Svet

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Zorana osvojili najmanji broj poena! Aleksandar Šapić i Slađana blistali na podijumu!

Šesta epizoda šoua Ples sa zvezdama bila je primetno intresantnija i zabavnija kada su u pitanju VIP takmičari, pa je ukupno 9 parova večeras samouvereno zaigralo na podijumu, a već sutra, u nastavku epizode, neki od njih će se naći u plesnom duelu.

Ples sa zvezdama: Milojko Pantić i Zorana osvojili najmanji broj poena! Aleksandar Šapić i Slađana blistali na podijumu!


 
Ples sa zvezdama: Slađana Ivanišević podiže Aleksandra Šapića u sledećoj emisiji!
Večerašnja epizoda šoua "Ples sa zvezdama" počela je u duhu narodne muzike, devet parova će večeras standarne i latino plesove igraditi uz hitove domaćenarodne muzike. Aleksandar Josipović izazvao je prave ovacije kada se sa Marijom pojavio obučen u narodnu nošnju, a vrhunac je nastao kada su zaigrali kolo.

Milan Kalinić je u protekloj nedelji, tokom proba zaradio ozbiljnu povredu zgloba zbog koje neće moći da nastavi dalje takmičenje. Takmičari šoua su tokom prošlonedeljnih priprema, proveli i jedno lepo veče u kafani, ali takođe su i uvežbavali svoje korake za večerašnji nastup.

U prošlom plesnom duelu iz takmičenja je Nikola Nemešević Nemeš i njegova partnerka Ana Mijailović. Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u šestoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, devet parova ocenjivano je na kraju zajedničkim igranjem na podijumu kada su se još jednom kratko predstavili  i od članova žirija dobili ekstra ocene koje se sabiraju sa prvobitnim ocenama, a potom pretvara u poene.

Sudije su imale pozitivne komentare za "Bečki valcer", završni ples koji su takmičarski parovi otplesali, a strogi Aleksandar Josipović u svom je maniru prokomentarisao da je prethodna emisija bila bolja.  Na kraju, trenutno stanje na tabeli na sam vrh stavlja Aleksandra Šapića i Slađanu Ivanišević, dok se trenutno na poslednjem mestu nalaze komentator Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana .

Ipak, važno je napomenuti da ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>