Region

Svet

Ministarke napravile pravu pometnju u Sloveniji, neverovatnim nastupom izazvale poplavu u Ljubljani! (Foto)

Četiri atraktivne dame koje čine grupu Ministarke, nastupile su sinoć u prepunom slovenačkom klubu Palatium u kome su napravile pravu pometnju svojim nastupom. Publika u Ljubljani imala je priliku da uživa u neverovatnoj žurki koja je trajala do duboko u noć.

Ministarke napravile pravu pometnju u Sloveniji, neverovatnim nastupom izazvale poplavu u Ljubljani! (Foto)



Ministarke u Bijeljini atmosferu dovele do usijanja, spektakularnim nastupom publiku ostavile bez daha! (Foto)
Iako su tek na samom početku karijere, čim su se pojavile na sceni osvojile su publiku kako u Srbiji , tako i van granica naše zemlje, pa se za njihov nastup uvek traži karta više. Tako je bilo sinoć i u Sloveniji, gde su Ministarke, sjajnim repertoarom i odličnim scenskim nastupom u prepunom klubu Palatium, prisutne goste ostavile bez daha, a vrhunac večeri nastao je tokom izvođenja velikih hitova "Duni vetre" i "Poplava", u tom momentu, senzacionalne dame atmosferu su dovele do usijanja.



Ministarke gde god da nastupe naprave fenomenalnu atmosferu, a priliku da se u to uvere imala je i publika u Ljubljani.  Izlaskom na scenu dobile su neverovatane ovacije i aplauz, a sa prvim taktovima poznatih pesama, publika je zaigrala i zapevala, fenomenalna žurka potrajala je do ranih jutarnjih časova.



Vrhunski provod, sjajna atmosfera, kao i zadovoljna lica gostiju, pokazala su još jednom, da ove mlade devojke odlično rade svoj posao, a dokaz za to su i prepuni klubovi i publika koja sa nestrpljenjem iščekuje svaki njihov nastup. 



Da je sinoć zaista bilo posebno veče i nezaboravan provod dokazuju fotografije i brojni komentari fanova na društvenim mrežama koji su se našli na nastupu senzacionalnih dama, koje čine grupu Ministarke.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>