Region

Svet

Uskrs za mališane iz Prihvatiliša za decu Beograd: Kreativni i sportski sat za dečji osmeh

Kompanija Veropoulos ugostiće mališane iz Prihvatilišta za decu - Beograd povodom uskršnjih praznika u subotu 19. aprila u TC Super Vero Voždovac, a plakat za isti su izradila deca iz Prihvatilišta.

Uskrs za mališane iz Prihvatiliša za decu Beograd: Kreativni i sportski sat za dečji osmeh



Ovom prilikom specijalni gosti u Super Veru odgledaće dečju predstavu "Priča o čarobnom štapiću" teatra Talija od 14 sati. Narednog dana, u nedelju 20. aprila kompanija Veropoulos će uzvratiti posetu i realizovati program "Uskrs u Prihvatilištu - kreativni i sportski sat za decu", koji je namenjen svim mališanima koji će uskršnje praznike provesti van porodičnog doma.

Organizator programa je Olivera Labudović, predstavnik Službe za odnose s javnošću kompanije Veropoulos, a sprovodi se uz pomoć Atletskog kluba "Partizan", Kriket federacije Srbije i ženskog kluba američkog fudbala "Vučice".

Praznici su lep povod da se setimo i svih onih koji neće biti uz najbliže. Upravo zato, kompanija Veropoulos osmislila je program "Uskrs u Prihvatilištu - kreativni i sportski sat za decu" kako bi pokušala da izmami dečje osmehe, ali i da podstakne njihovu kreativnost, kao i sportski duh u kojem poseban značaj ima i duh zajedništva, što je upravo i ideja sportova koje je kompanija Veropoulos odlučila da uključi u program.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>