Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zinar se sveti Boranu, u zamenu za Umu otima njemu dragu osobu, hoće li Boran uspeti da je spasi? (Foto)

Nakon što je Umu pobegla od kuće i sklonila se kod Borana i Sile, a Zinar-aga pokušao da je vrati kući, Džihanova udovica i buduća supruga njegovog brata Dilavera odlučuje da se dobrovoljno vrati u svoj dom.

Serija Sila večeras: Zinar se sveti Boranu, u zamenu za Umu otima njemu dragu osobu, hoće li Boran uspeti da je spasi? (Foto)



Serija Sila večeras: Sila i Boran se suprotstavljaju običajima, štite Umu od venčanja sa Dilaverom! (Foto)
Iako je Sila šokirana ovom odlukom, ponovo ulazi u sukob sa Kevser. Shvata da je Boranova majka naterala Umu da ode, ali ona na kraju priznaje da ne želi da se vrati kući i ponovo ostaje kod Borana u kući. Kako bi isterao pravdu, Zinar odlučuje da se osveti Boranu i oduzme mu ono što bi bilo ekvivalent Umu, pa organizuje ljude koji će izvršiti otmicu u Boranovoj kući.

Sila kreće u posetu majci sasvim sama, a ljudi je prate celim putem, no ona ništa ne primećuje. Dok se iza njegovih leđa sprema osveta, Boran i Abaj lagodno odlaze u šetnju i vožnju do škole koju grade, kako bi je obišli i videli dokle su stigli sa radovima. U međuvremenu otmica je izvršena, a tek po povratku kući Boran u kolima razmišlja kako će mu se Zinar osvetiti, ali ni ne sluti šta bi moglo da se dogodi.



Boran i njegov otac razmišljaju šta bi mogao da uradi, ali Firuz tvrdi da je Zinar od malena ćutljiv, pa ne mora da znači kako sprema osvetu, ali onda Boran dobija telefonski poziv od svog strica koji potvrđuje njegove sumnje. Zinar saopštava da i on ima gošću, kao što je Umu gošća kod Borana u kući, a onda u dvorište ulazi Sila...

Svi su šokirani time što je Boranov stric uradio, ali Umu odlučuje da sve reši preko svojih leđa i planirada ponovo ode kući i obustavi celu dramu. Boran ne dozvoljava takav rasplet događaja i odlučuje da sam ode kod Zinar-age i reši sve što ima sa njim. Stric se po završetku svega okreće ka Boranu koji mu je okrenut leđima i podiže pištolj na njega, hoće li aga pucati ili se ipak postaviti kao stric?

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>