Region

Svet

Region

Nastavak filma 300: Uspon Carstva obara rekorde gledanosti (Video)

Sedam godina nakon premijere prvog dela filma "300", njegov nastavak, vizuelno remek delo Noama Mura "300: Uspon Carstva" obara sve rekorde gledanosti, kako na domaćem tako i na internacionalnom tržištu.

Nastavak filma 300: Uspon Carstva obara rekorde gledanosti (Video)



Za samo prvi vikend prikazivanja ovaj film je zaradio 87,8 miliona dolara ostvaivši za sobom animirani film Dream Works-a "Gospodin Pibodi i Šerman". Ovaj film pun spektakularnih scena, vatrenih obračuna i vatrene erotike, puni i domaće bioskope i nalazi medju top 5 najgledanijih filmova u Srbiji, gde zauzima sjajno 2. mesto.

Grčki general Temistokle poveo je armiju u borbu protiv persijske vojske koja je krenula da osvoji Grčku. Na čelu persijskih ratnika nalazi se zla  Artemisia, neustrašiva ratnica koja kao glavnog saborca ima surovog Kserksa, čoveka koji je u svojoj želji za moći postao polu-Bog. Persijanci su sigurni u svoju pobedu, dok je sudbina Grčke u rukama hrabrog Temistokla.

Režiju filma, kao što smo naveli, potpisuje Noam Muro dok su glavne uloge poverene Salivenu Stejpltonu, Rodrigu Santoru i zanosnoj Evi Grin.



Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>