Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Trema me je sprečavala da progovorim na lajvovima!

Superfinalista šoua "X Factor Adria" Lukijan Ivanović je u specijalnom izdanju dve nedelje pred superfinale otkrio je da od početka takmičenja ima veliku tremu koja ga je sprečavala čak i da govori.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Trema me je sprečavala da progovorim na lajvovima!



Danas super finalista X Factora Adria, a nekada mali gitarista! Da li prepoznajete momka sa fotografije? (Foto)
Iako je Lukijan uspeo da od početka takmičenja X Factor Adria, pa do sada, očara neverovatan broj fanova, njegova pojava na sceni, kada dođe vreme da se komentariše i odgovara nije bila potpuno prirodna, jer je kako kaže imao veliku tremu. "Bio sam i ranije na televiziji ali nije bilo toliko gledano. Kada sam shvatio da će se ovo emitovati na Pinku i da će to gledati milioni ljudi, dobio sam tremu", kaže Lukijan i dodaje da ga je to čak sprečavalo da govori i sa voditeljkama.

Mladi takmičar kaže da je stalno bio strahu kako će mu postaviti pitajne na koje ne zna odgovor, ili da će reći nešto što ne treba, pa nikako nije mogao da se opusti ni pred Anom, ni pred Unom, ali ni pred članovima žirija.

Što se tiče kompletnog učešća, počevši od audicija, pa preko ostalih faza takmičenja, Lukijan kaže da mu je ceo šou najveća životna škola koju je do sada imao, a kako će se Lukijan pokazati u superfinalu, videćemo 23. marta u beogradskoj Areni.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>