Region

Svet

Aco Pejović: Osećam se kao da treba da se ženim

Folk pevač Aco Pejović, koji će prvog oktobra održati svoj prvi solistički koncert u Hali "Pionir", obećava dobar provod sa puno dobre i kavlitetne muzike:

Aco Pejović: Osećam se kao da treba da se ženim



"Mislim da je tek sada došao pravi momenat da napravim koncert, kada iza sebe imam šest albuma. Čekao sam da imam šta ljudima da predstavim, a ne da pevam tuđe pesme. Mene dugo nije interesovalo da snimam albume i kasno sam krenuo da gradim karijeru. Živeo sam u kafani i tek na nagovor kumova i prijatelja zakoračio u javnu sferu. Nisam se uplašio ‘Arene’ jer i u ‘Pioniru’ može da stane veliki broj ljudi. Kada sam bio početnik, svi tada veliki pevači počeli su svoje koncertne turneje u ‘Pioniru’, tako da kada je osvanuo dan da ja priredim svoju muzičku noć, nije bilo dileme koji ću prostor izabrati" –  kaže Aco, koji dodaje da ima veliku tremu i to onu vrstu kad se zaljubiš pa osećaš leptiriće u stomaku:

"S obzirom na to da mi je prvi koncert, logično je da mi milion stvari prolazi kroz glavu. Osećam se kao da treba da se ženim pa brinem da li će svadba da protekne u najboljem redu i da slučajno ne zaboravim prsten ili pantalone da obučem za venčanje".

Pejović će imati na koncertu tri gosta iznenađenja, koja su njegovi jako dobri prijatelji i vrsni muzičari. Otkrio je samo da će to biti spoj tri generacije – jedan predstavnik mlađe, srednje i starije generacije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>