Region

Svet

Ekskluzivno! X Factor Adria: Koje će pesme takmičari večeras pevati?

Sedmo live izdanje X Factora Adria, muzičkog takmičenja svetske popularnosti, na programu je za nekoliko sati, a ususret filmski obojenoj večeri na televiziji Pink, za vas smo ekskluzno saznali i koje će pesme kandidati večeras izvesti.

Ekskluzivno! X Factor Adria: Koje će pesme takmičari večeras pevati?



U sjajnoj atmosferi Pinkovog studija u Šimanovcima, domaćin najpopularnijeg regionalnog šou programa X Factor Adria i večeras je simpatična i seksepilna Ana Mihajlovski Grubin, dok je pred Eminom Jahović, Kristinom Kovač, Kikijem Lesendrićem i Željkom Joksimovićem još jedan težak zadatak - da odluče koji će kandidat ispasti.

X Factor Adria proglašen za najgledaniji šou na Balkanu! U utorak - Veče filmske muzike
Kako je naš portal već pisao, sedmi "lajv" obilovaće hitovima filmske muzike, kako domaće tako i strane, pa će se osmoro preostalih kandidata pokazati u nešto drugačijem svetlu i dati sve od sebe da stignu do samog vrha X Factora.

Naša redakcija je zbog svojih čitalaca ekskluzivno došla do informacije koje će pesme kandidati večeras izvesti, zato spremno dočekajte svoje favorite! Napominjemo, redosled na spisku je nasumičan i ne znači redni broj nastupa, a izvedbe kojima će nam ovi talentovani mladi ljudi dočarati filmsku atmosferu, su sledeće:

Aleksandra Brković - Christina Aguilera / Reflection, iz animiranog filma Mulan
Daniel Kajmakoski - Righteous Brothers / Unchained Melody, iz filma Ghost
Doktori - I'll Be There For You, iz serije Friends
Lukijan Ivanović - Ain't No Sunshine When She's Gone, iz filma Godfather
Tamara Milanović -  Adele / Skyfall, iz filma James Bond 007
Ilma Karahmet - I Need To Know, soundtrack iz filma Barbie as The Island Princess
Maid Haćimović - Dado Topić / Floyd, iz domaćeg filma Nacionalna klasa
Aleksa Perović - A sad adio, iz domaćeg filma Vruć vetar



Novo druženje sa proverenom ekipom od koje će jedan takmičar večeras morati da se oprosti, na programu je u 21 sat na televiziji Pink, a kako saznajemo, probe su već u toku. Ne propustite da glasate za svoje favorite i pratite nasjvežija dešavanja na našem portalu!

Autor: B.B.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>