Region

Svet

Željko Joksimović: Oduševljen sam koncertom u Istanbulu! Emocije su bile pomešane, a publika fantastična

Svetska premijera projekta "Balkan bazar" pevača i kompozitora Željka Joksimovića doživela je ovacije u Istanbulskom "Zorlu centru".

Željko Joksimović: Oduševljen sam koncertom u Istanbulu! Emocije su bile pomešane, a publika fantastična



Željko Joksimović održao spektakularan koncert u Istanbulu (Foto)
Pored Željka i njegovog Ad Hok Orkestra na bini su mu se pridružile i koleginice Jelena Tomašević Bosiljčić, kao i Emina Jahović. Jelena je izjavila kako se još uvek ježi od aplauza koji je doživela dok je sa Željkom na sceni izvodila pesmu "Oro".

"Tu ima mnogo i evrovizijske publike, a najzanimljivije je od svega što oni zajedno sa nama pevaju pesme koje smo izvodili na Evroviziji", kaže Jelena i dodaje da nije iznenađena velikim uspehom svog kolege u Turskoj: "Zaista je čast biti deo te muzičke ekipe", zaključila je lepa pevačica.

Ekipa Exkluziva na aerodromu je sačekala i Željka, koji se u društvu svoje supruge zadovoljan vratio iz Istanbula: " Oduševljen sam! Simbolično posle 10 godina sam bio ponovo u Istanbulu, ali ovoga puta u jednoj prestižnoj dvorani u "Zorlu centre" sa Ad Hoh Orkestrom. Emocije su bile pomešane, publika je bila fantastična", rekao je Željko.

Pre deset godina na Evroviziji je zauzeo drugo mesto sa pesmom "Lane moje", ali ovaj uspeh po mnogo čemu može da se meri sa tadašnjim nastupom: "Bila je i sad euforija, pošto je naša ekipa brojala preko 25 članova, to je više nego delegacija te godine koja je išla samnom na takmičenje".  Željko je takođe bio prezadovoljan i svojim gostima za koje kažu da su bili fantastični. 

U iščekivanju novih muzičkih poduhvata, Željko je svoje slobodno vreme posvetio supruzi Jovani, koja će se poroditi u aprilu.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>