Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran kreće u potragu, Sila strahuje da će izgubiti dete! (Foto)

Sila se taman ponada da će uspeti da se izvuče, međutim, Džihan ju je lukavo prozreo. Sve je lošiji prema njoj pa ona počinje da strahuje za detetov život. Boran i Abaj kreću u potragu za aginicom.

Serija Sila večeras: Boran kreće u potragu, Sila strahuje da će izgubiti dete! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, Boran sumnja da Džihan stoji iza otmice (Foto)
Dželil je očajan i ne zna šta da radi da vrati Silu. Kao njen otac, oseća dužnost da je zaštiti pa u tajnosti, bez Bedarinog znanja, preti Zinar-agi i odluči da pođe u Midjat. Boran je sve uvereniji da Džihan stoji iza Siline otmice.

Serija Sila večeras: Sila je oteta, ovaj put ne uspeva da pobegne! (Foto)
Boran i Abaj kreću u potragu za Silom. Ukućani su zabrinuti za Dželila, pa Bedar predoseti nešto loše. Kad joj saopšte da je otišao u Midjat, misli kako je ona kriva za sve. Sila ponovo pokuša da pobegne od Džihana, međutim, u trenu kada zadovoljno pomisli kako će se izvući, stižu je nove nevolje. Džihan je uhvati u pokušaju bega pa će prema njoj biti još gori...



Serija Sila večeras: Za Borana počinje teška borba, Sila donosi odluku da ide u Mardin (Foto)
Džihan dovodi Silu na mesto Jezdinog samoubistva i priznaje joj da je ona bila jedina žena koju je istinski voleo, a koju mu je Boran oduzeo. Za njenu smrt krivi Borana i od tog trenutka mu je najveći neprijatelj.

Džihan je sve gori prema Sili pa njoj u par navrata pozli te se plaši da će izgubiti dete. Džihan je dovodi u kuću Fruz-age. I dok je on ponosan na to što je učinio, stari aga je zatečen njegovim delom...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>