Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, Boran sumnja da Džihan stoji iza otmice (Foto)

Sila i Džihan našli su se oboje u novoj nevolji. Boran je na putu za Istanbul i ne sluti kakva će ga vest tamo sačekati. Sila je u sve većoj opasnosti i svaki njen pokušaj bega od Džihana završava se neslavno.

Serija Sila večeras: Sila je u životnoj opasnosti, Boran sumnja da Džihan stoji iza otmice (Foto)



Serija Sila večeras: Sila je oteta, ovaj put ne uspeva da pobegne! (Foto)
Sila i Džihan uspevaju da izbegnu gužvu, ali ih na putu presreće Turgut sa namerom da ubije otmičara. Iznenadi se kada vidi Džihana za volanom pa ovaj neće oklevati da ga usmrti na licu mesta. Sila je očajna. Vest o njenom nestanku uznemiriće ukućane pa kreću u policijsku stanicu kako bi prijavili otmicu.

Serija Sila večeras: Za Borana počinje teška borba, Sila donosi odluku da ide u Mardin (Foto)
Džihan zbog neprijateljstva koje oseća prema Boranu muči Silu tokom puta te je uslovljava potpisom dokumenta kako bi preuzeo njenu imovinu. Ona mu se usprotivi, što njega još više razbesni.



Serija Sila večeras: Izvršenje presude u svačijim rukama, Sila i Boran ponovo u sukobu (Foto+Video)
Borana vest o Silinom nestanku pogodi na putu za Istanbul. Uveren je da Džihan stoji iza svega pa strahuje za ženu i dete. On i Abaj će ubrzo krenuti u Mardin kako bi je pronašli.

I dok je Sila u životnoj opasnosti, usto će Džihan ugroziti i detetov život, Emre je čeka kod kuće da zajedno krenu na prvu terapiju. Kad se uveri da neće doći, vidno se razočara ne znajući šta se zapravo događa...



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>