Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Izvršenje presude u svačijim rukama, Sila i Boran ponovo u sukobu (Foto+Video)

Posle priče o svom venčanju, koju je Ajše podelila sa Silom, aginica menja svoju odluku o prodaji zemlje i fabrike u Mardinu, a kada sve to saopšti Boranu, njihov odnos se ponovo komplikuje.

Serija Sila večeras: Izvršenje presude u svačijim rukama, Sila i Boran ponovo u sukobu (Foto+Video)



Serija Sila večeras: Boran se vraća u Mardin, njegov otac zapoveda Silino ubistvo! (Foto)
Dok se Dželil sve više zadužuje i upliće u kocakarske krugove, Sila je sve tvrdoglavija u odluci da se suprotstavi običajima i plemenu. Gizem saopštava Boranu da je Silina firma otkazala sastanak, ali on u neverici ne prihvata da je to odustajanje, već samo odlaganje. Sila i Ajše sve više razgovaraju i ona postaje još odlučnija u svojim namerama.

Džihan u kritičnom trenutku spasava Esmu od Burhana, zbog čega mu je ona sada još naklonjenija i počinje sve više da se zaljubljuje u njega.



Boran traži od Sile da pođe sa njim u Mardin, ali ona odlučuje da ga pusti da ode sam. Ponovo se sukobljavaju oko iste stvari, Sila želi sve da reši odjednom, dok Boran smatra da je za promene potrebno vreme. Sila odlazi u svoju firmu i ubrzava proces kupovine zemlje u Mardinu, ne mareći za finansijske posledice koje bi mogle da zadese njen holding. U međuvremenu Boran saznaje da je njegovom ocu pozlilo, kao i da se po Mardinu priča da on i Sila zajedno kupuju zemlju, a sve to zahvaljujući Džihanu. I Zinar-aga odlučuje da se suprotstavi Boranu i brani svoga sina.



Serija Sila večeras: Boran je povređen kada sazna ko stoji iza neprijateljske firme! (Foto)  
Dok se sve komplikuje u Boranovoj porodici, ni u Emreovog kući stvari nisu sjajne. On odbija da ode lekaru i cepa karte za Ameriku. Boran odlučuje da napusti Istanbul sa namerom da svima otkrije kako je Sila trudna, a i ne zna da će ga kod kuće dočekati pregršt novih problema. Ipak, Sila je povređena njegovom odlukom i ljutito mu saopštava da je zbog toga izgubio nju i dete.

Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)
Boran pokušava da joj objasni kako ne može iz Istanbula pomagati narodu u Mardinu. I dok se sve vrti oko Boranovog odlaska, njegov otac se odlučuje za drastične metode kada je Silina smrt u pitanju, ali nije jedini koja planira da je ubije... Sada kada je Sila u Istanbulu, u Mardinu se na sve strane kuju planovi kako bi presuda nad njom bila izvršena. Ni Boran neće biti pošteđen...



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>